Anglická snídaně

Já jsem ji teda udělala k večeři, doufám, že nám kvůli tomu královna nevyhlásí válku.

  • konzerva fazolí v rajské omáčce
  • párky
  • vejce
  • rajčata
  • slanina
  • žampiony
  • sůl
  • pepř

Vypadá to na hromadu špinavého nádobí, ale jedna nebo dvě porce jdou zvládnout na jedné velké pánvi.

Na pánvi osmažím slaninu (měla jsem doma jenom špek) a dám na talíř bokem, na pánev dám plátky rajčat a žampionů, opeču z obou stran, posolím, popepřím, opět dám stranou. Na pánev rozklepnu vejce a dám opéct párek a až je to hotové, přendám na talíř a na pánvi prohřeju fazole. K tomu pečivo, ideálně opečený toust.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *