Kuřecí ondráš

  • kuřecí prsa
  • grilovací koření
  • olej

Na obalení:

  • brambory
  • vejce
  • česnek
  • majoránka
  • sůl
  • pepř
  • hrubá mouka
  • olej na smažení

    Maso nakrájím na plátky, lehce naklepu a na pár hodin (nejlíp přes noc) naložím do směsi oleje a grilovacího koření.

    Nastrouhám brambory a udělám si těstíčko na bramboráky.

    Maso opeču na oleji (asi to jde usmažit rovnou v bramboráku, ale stalo se mi, že maso bylo syrový, tak to radši dělám takhle na dvakrát). Potom na pánvi s olejem udělám placičku z bramborákového těsta, posadím na ni maso, překryju dalším těstem a smažím po obou stranách. K tomu jsme měli poslední rajčata jako salát.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *