Ryba na šalvěji

Šalvěj mi roste na zahrádce, tak jsem uvažovala do čeho ji vrazit. Našla jsem recepty na různé ryby na šalvěji, všechny se od sebe něčím lišily, tak jsem si z toho nějak „zprůměrovala“ recept vlastní.

filety pangase (já vím, není to nic moc, ale u nás neradi obíráme kosti)
anglická slanina
cibule, česnek, cuketa
sůl, pepř, sladká paprika, citron
olej

    Rybu nakrájím na porce, osolím, opepřím, zakapu citronem, trochu popráším paprikou, zabalím do anglické slaniny, do každého „balíčku“ přidám snítku šalvěje.
  Naskládám do olejem vymazaného pekáčku, nasypu na to nakrájenou cibuli a česnek a postrouhanou cuketu (během pečení se rozpadne a udělá moc dobrou šťávu, ale kvůli mužským ji musím do jídla pašovat tajně!)
   Peču na 200°C cca 45 min.
    K tomu jsme měli brambory a hlávkový salát

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *