Bretaňské fazole

Tenhle recept na mě bafnul po otočení kalendáře.

  • fazole
  • fazolové lusky
  • červená paprika
  • pórek
  • cibule
  • česnek
  • feferonka
  • olej
  • rajský protlak
  • červené víno
  • sůl, pepř

    Dám si uvařit fazole (šupla jsem je na 20 minut do tlakáče).

Na oleji si osmažím cibuli a plátky česneku, přidám pórek, na proužky nakrájenou papriku a fazolové lusky (já dala sterilované, tak jsou hned hotové). Posolím, popepřím a nechám chvíli podusit, přidám uvařené fazole, kousek feferonky, rajský protlak a trochu vína. Nechám provařit a hotovo. Aby mužský neměl kecy, že není maso, nakrájela jsem mu do toho klobásu, já si to dala jenom s chlebem.


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *