Španělský ptáček

Už byl vepřový a rozstřelený, tak ho projednou udělám tak jak to má vypadat (doufám).

  • zadní hovězí
  • párek
  • slanina
  • okurek
  • vajíčko uvařené natvrdo
  • hořčice
  • cibule
  • sůl, pepř
  • mouka na zahuštění omáčky

    Plátky masa naklepu, posolím, popepřím, potřu hořčicí, a zabalím do nich vejce, okurek, párek a špek. Na oleji opeču závitky, potom je vytáhnu, osmažím cibuli, vrátím maso, podliju a šupnu to na cca 2 hodiny na 200°C do trouby (občas podlívám). Když je maso měkké, znovu ho vylovím a moukou zahustím šťávu. K tomu jsme měli rýži.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *