Smažené žampiony

 Bádala nad tím, co se zbylými žampiony, nic jsem nevybádala a navíc se mi dnes fakt nechce se pouštět do nějakých složitějších akcí.

  • žampiony
  • mouka
  • vejce s trochou mléka
  • strouhanka
  • sůl
  • olej na smažení

    Obalím žampiony, usmažím a hotovo.

    Jenom pro toho kdo to nezná, obaluju je v sáčku, je to fofr a bez bordelu, zamatlaných rukou a nádobí (skoro). Žampiony dám do mikrotenového pytlíku, přidám lžíci mouky a protřepu. Vysypu žampiony do misky s vajíčkem, zamíchám ať se v tom omatlou a přendám je zpět do pytlíku a přidám k nim strouhanku. Zase zatřepu a kouzlo je hotovo, jsou krásně stejnoměrně obalené ze všech stran.

    K tomu brambory a tatarka

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *