Krém do dortů, rolád a cukroví

300 ml mléka
1 vanilkový puding + 1 vanilkový cukr
250 g másla
250 g mletého cukru cukru
4 lžíce kakaa (3 lžičky instantní kávy, mleté ořechy, pál lžiček marmelády…)
lžíce rumu nebo pár kapek tresti

Uvařím si „betonovitý“ puding (vanilkový cukr dám rozpustit do mléka), rozšlehám máslo s cukrem a po lžících přidávám vychladlý puding. Do toho vmíchám přísadu podle toho jaký krém chci a případně rum.
Na Vánoce to dělám tak, že si udělám 2 dávky vanilkového krému, namažu si  s ním co potřebuju a pak zbytek rozdělím,  vmíchám různé příchutě a pokračuju.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *