V trhu měli krásný květák, tak jsem na to dostala chuť. Jak to uvařit asi popisovat nemusím, uvařím, obalím, usmažím. Snad jenom, že neobaluju v mouce, jenom strouhanka-vajco-strouhanka a nechutná nám z friťáku (je to moc rovnoměrně osmažené), tak dělám na pánvi.
K tomu nové brambůrky a okurkový salát.
Štítky
alkohol
bezmasá jídla
brambory
brokolice
cuketa
cukroví
dýně
fazole
fazolové lusky
houby
hovězí maso
hrušky
jablka
jahody
játra
kapusta
kedlubny
knedlíky
kuřecí maso
květák
kynuté těsto
listové těsto
luštěniny
mleté maso
mák
okurky
omáčky
ovoce
ořechy
paprika
rajčata
ryby
sirupy
sladká jídla
sladké pečení
slané pečení
studená kuchyně
sýr
tvaroh
těstoviny
uzeniny
vejce
vepřové maso
zelenina
zelí